CHURROS & CHOCOLATE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 44 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Churros & Chocolate. Meer weten? Ontdek meer

20 dec 2021 om 20:59 Ik heb na een dag nog maagzuur van het eten, die churros waren doorweekt , elk hap die je nam dronk je frituurolie echt heel jammer
19 dec 2021 om 16:04 Eten niet compleet, koud en geplet & daarnaast langer dan 1,5 uur gewacht
6 nov 2021 om 19:18 Bestelling niet compleet
2 nov 2021 om 9:13 Veelste veel olie Verband En geen saus bij een portie voor 4 ? Wauw Ik dacht ondanks de slechte beoordelingen te bestellen maar nooit meer hoor
23 okt 2021 om 18:40 Zat een haar in de poffertjes en de churrus waren te ver door gebakken.
2 okt 2021 om 7:59 Normaal is het altijd goed, gister net anders. Na 70 minuten bellen wij om te vragen waar de bestelling blijft, waarop er meteen wordt gezegd “bel thuisbezorgd maar”, prima. Eigenaar van restuarant gebruikt worden als “maak me niet parra”. Walgelijk.
23 sep 2021 om 2:14 poffertjes voor 2 personen van 12,50, was net genoeg voor 1 persoon. porties mogen groter. maar het was warm en lekker.
19 jul 2021 om 22:18 de poffertjes waren erg lekker,ik zal hier beslist nog wel eens meer iets bestellen.De service is erg goed
12 jul 2021 om 19:24 Heerlijk
23 apr 2021 om 17:27 Lekkere verse churros. Snelle levering en goede communicatie. Erg vriendelijk personeel!
31 jan 2021 om 15:08 Duurt altijd erg lang voordat het wordt bezorgd (ook op doordeweekse dagen).
24 jan 2021 om 20:13 Was burned / refried. Paid for toppings, didnt get it